FAQ

Hoe lang bestaat LeukLeukerLeukst al?
We zijn een jong bedrijf, gestart in 2019

Wat zijn de actuele levertijden?
Wij streven er naar alles binnen 3 tot 10 werkdagen te kunnen verzenden. ALles wordt speciaal voor u met liefde gemaakt. Mocht u een spoedbestelling willen plaatsen
neem dan even contact op via info@leukleukerleukst.nl of via WhatssApp 0649949309. Dan geven wij de mogelijkheden aan u door. 

Zijn alle bedragen inclusief BTW?
Ja, de bedragen op de site zijn genoemd inclusief BTW.

Kan ik gepersonaliseerde producten terug sturen?
Helaas is niet dit mogelijk. Producten worden speciaal voor u gemaakt. Let daarom goed op de spelling van namen en of u de juiste gegevens aan ons doorgeeft! 

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?
Stuurt u dan een mail naar info@leukleukerleukst.nl en wij zullen ons uiterste best doen uw klacht zo snel mogelijk te verwerken. Stuurt u een foto en een duidelijke omschrijving van de klacht!

Hoe kan ik het beste contact met LeukLeukerLeukst opnemen?
Met een mail naar info@leukleukerleukst.nl helpen we u zo snel mogelijk. Uitsluitend voor WhatssApp berichten kunt u ook contact opnemen via 0649949309, echter gaat onze voorkeur uit naar een mail. 

Hoera!

De webshop is online. Dat is een feestje waard. Daarom ontvangt u met de code 'leukst' tot 18 maart 10% korting op ALLE artikelen in de webshop! Kijk snel rond op de site. Het is erg leuk als je een berichtje achter laat in het gastenboek. Vergeet niet onze facebookpagina te volgen voor de leukste acties!

© 2019 - 2024 LeukLeukerLeukst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel